Tillägnat Daniel.


Okej, bara för att göra detta helt klart:  n u   u p p d a t e r a r  j a g (bloggen).

Jag har faktiskt ingen giltig förklaring till denna enorma tidsrymd som förflutit sen sist. Kanske är det denna antiblogg-våg som smyger sig in över Sverige. Ingen vill tycka om bloggande längre. Det är patetiskt och löjligt. Tydligen. Så jag har kanske inte riktigt vågat. Nåväl.

Folk är hyperstressade inför den annalkande julen. Eller inför allt som ska avslutas innan för att stämningen efter det tidigare avslutade ska bli så god som möjligt. Därför kan man ana en viss retlighet hos folk. Eller till och med ren och skär elakhet. Detta är bara några av de dräpande kommentarer som med våldsam kraft slungats mot mitt stackars bräckliga sinne:

Anonym kompis: "Nä, men han vill nog  visst ha ett förhållande. Inte med dig bara"

Annan anonym kompis: "Jaha, det var en klänning!"

Nadine: "Jomen du är lite som en hippie, bara det att håret de hade på huvudet har du under armarna"En pepparkaka kanske? Två?

Kommentarer
Postat av: sandra

tjoho, amanda bloggar!

2008-11-24 @ 16:47:59
Postat av: Daniel

Det var minsann på tiden, jag har varit inne här ett antal gånger utan att ha funnit det jag sökt, en uppdatering alltså.

Och jag tackar och bugar för dedikationen (:

2008-11-24 @ 20:54:27
Postat av: josef

Wohoo! Mer Amanda till folket!

Postat av: sis

och VARFÖR fick inte jag vara anonym? är det bara min kärlek du kan vara utan? eller är det så att du vill få andra att tro att jag är en hemsk människa så att du får mig för dig själv?

2009-03-26 @ 16:00:57
URL: http://naddin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback